Om oss

Lørenskog skolekorps er et av landets største skolekorps med 115 aktivt spillende medlemmer i alderen 8-19 år. Korpset er delt inn i 4 enheter med aspirant, rekrutt, junior og hovedkorps. Korpset rekrutterer fra alle skolene i Lørenskog kommune, og er aktivt tilstede i kommunens kulturliv. I tillegg har vi en stor og engasjert foreldregruppe som frivillig stiller opp seint og tidlig.

Korpset har som mål å være en læringsarena med høy kvalitet, for kultur og musikk samt være en sosial møteplass for barn, unge og foresatte på tvers av alder. I vårt korpset ønsker vi å være et tilbud uten intern konkurranse, der ingen sitter på benken, men likevel kan bli den beste versjonen av seg selv.

Her kan du lese mer om de fire korpsene
<strong>Aspirantkorpset</strong>
I Aspirantkorpset starter du med trommekurs det første halve året. Etter jul er du med og spiller i revykonsert sammen med Rekruttkorpset og Juniorkopset i Storstua på Lørenskog Hus som spilles for skolebarna i Lørenskog kommune. Dirigent Ante Skaug
<strong>Rekruttkorpset</strong>
Etter et år i korpset blir du rekrutt. Her blir det nye utfordringer i samspill. Som rekrutt har du hovedrolle i revykonserten som settes opp på Lørenskog Hus sammen med Aspirantkorpset og Juniorkorpset. Dirigent Nicklas Öhgren.
<strong>Juniorkorpset</strong>
I juniorkorpset er du i 2 år. Musikken er tilpasset musikantene, med spennende musikk og mange utfordringer.  Dirigent Marianne Elnes
<strong>Hovedkorpset</strong>
I hovedkorpset kan du spille til du er ferdig med videregående skole. Korpset spiller mange konserter hvert år , blant annet en stor showkonsert. Temaer har de siste årene vært ABBA, Queen, musicals, filmmusikk m.m. Korpset deltar også i Distriktsmesterskap og Norgesmesterskapet for skolekorps, der vi har mange gode resultater å vise til. Dirigent Ante Skaug.