Om oss

Lørenskog skolekorps er et av landets største skolekorps med 145 aktivt spillende medlemmer i alderen 8-19 år. Korpset er delt inn i 4 enheter med aspirant, rekrutt, junior og hovedkorps. Korpset rekrutterer fra alle skolene i Lørenskog kommune, og er aktivt tilstede i kommunens kulturliv. I tillegg har vi en stor og engasjert foreldregruppe som frivillig stiller opp seint og tidlig.

Korpset har som mål å være en læringsarena med høy kvalitet, for kultur og musikk samt være en sosial møteplass for barn, unge og foresatte på tvers av alder. I vårt korpset ønsker vi å være et tilbud uten intern konkurranse, der ingen sitter på benken, men likevel kan bli den beste versjonen av seg selv.

Her kan du lese mer om de fire korpsene
Aspirantkorpset
I Aspirantkorpset starter du med trommekurs det første halve året. Etter jul er du med og spiller i revykonsert sammen med Rekruttkorpset og Juniorkopset i Storstua på Lørenskog Hus som spilles for skolebarna i Lørenskog kommune. Dirigent Ante Skaug
Rekruttkorpset
Etter et år i korpset blir du rekrutt. Her blir det nye utfordringer i samspill. Som rekrutt har du hovedrolle i revykonserten som settes opp på Lørenskog Hus sammen med Aspirantkorpset og Juniorkorpset. Dirigent Nicklas Öhgren.
Juniorkorpset
I juniorkorpset er du i 2 år. Musikken er tilpasset musikantene, med spennende musikk og mange utfordringer.  Dirigent Marianne Elnes
Hovedkorpset
I hovedkorpset kan du spille til du er ferdig med videregående skole. Korpset spiller mange konserter hvert år , blant annet en stor showkonsert. Temaer har de siste årene vært ABBA, Queen, musicals, filmmusikk m.m. Korpset deltar også i Distriktsmesterskap og Norgesmesterskapet for skolekorps, der vi har mange gode resultater å vise til. Dirigent Ante Skaug.