Informasjon til foresatte

Hei alle sammen!
Høsten er her og det nærmer seg korpsets store loppemarked der vi skal sette salgsrekord!! 
Vi gjentar suksessen og arrangerer Lørenskogs største loppemarked i Fjellhamarhallen.
 
Helgen 16.-18. oktober er det igjen klart for vårt loppemarked – så nå er det bare å begynne å glede seg 🙂
 
Dette er vår viktigste inntektskilde, derfor viktig at alle bidrar! Vi satser på ny salgsrekord og målsetningen er å passere kr. 500.000,- 🙂
Det ryktes at lageret er fullt av flotte lopper, så nå må vi ( både musikanter og foresatte) stille opp og selge unna for å sammen sette ny rekord!
 
Vedlagt finner dere vaktlister for torsdag, fredag, lørdag og søndag . Alle foresatte/familier får 3 vakter, alle HK-musikanter får 2 vakter og alle JK-musikanter som går i 6.klasse får 1 vakt. I tillegg er det fritt frem for resterende familiemedlemmer og musikanter å stille opp for å hjelpe til. Har noen muligheter til så stille opp  noen timer ( utover det som er tildelt av vakter) – så er det bare å gi oss beskjed! Vi er helt avhengig av at alle bidrar på sine tildelte vakter.

Dersom noen ikke skulle finne navnet sitt i vaktlistene setter vi stor pris på om dere gir oss beskjed. 
 
Vi må også bidra til at kafeteriaen har noe godt å selge til de som kommer innom, derfor må alle som har barn i AK og HK levere enkel porsjon med korpsets vaffelrøre (egen oppskrift, se korpsets hjemmeside) og de som har barn i RK og JK tar med en kake i langpanne som ikke er oppdelt ( dette ordner de i kafeteriaen). Har dere barn i flere enheter, er det fint om dere stiller med kake.
 
Alle beskjeder og/ eller spørsmål ang. loppemarkedet og vakter sendes loppevakt.lorenskog@gmail.com
 
Loppemarked er GØY – vi gleder oss til å sette  ny salgsrekord sammen med DERE 🙂

Loppemarkedets åpningstider er:

Lørdag kl. 10-16
Søndag kl. 11-15

 
Mvh
Loppekomiteen