Nyheter

Nyttårsmysteriet – Revykonsert med Lørenskog skolekorps 6. februar 2020

Lørenskog skolekorps består av barn og ungdom fra alle skolene i kommunen, totalt ca 150 musikanter. Skolekorpset er delt opp i 4 enheter, Aspiranter, Rekrutter, Junior- og Hovedkorps. De 3 yngste enhetene (AK, RK og JK) arrangerer sin årlige revykonsert i Storstua på Lørenskog Hus. Barna har selv vært med på å lage forestillingen og det vil være 80 barn på scenen med sang, musikk og skuespill. Husband for kvelden er Lørenskog sitt eget Juniorkorps som Dirigeres av Marianne Elnes. Skuespillet regisseres og styres av June Elisabeth Baltzersen og Elise Rougnø, sammen med vår hoved-dirigent Ante Skaug og Nicklas Øgren.

Det var en gang et julebord
Hos familien von Frakk
Maten den var flott og god
Alle skålte og drakk

Brått så ble det svart
Gavene ble tatt
Se et tyveri
Vi ringer politi!

Slik begynte Lørenskog Skolekorps sin forestilling, «Julemysteriet». Nå kan du bli med oss på et nytt mysterium – Nyttårsmysteriet, denne gangen på Lørenskog Hus. Familien von Frakk blir nok en gang utsatt for en forbrytelse. Det blir forviklinger, intriger, spenning og gamle familiehemmeligheter som blir tvunget opp og ut i dagens lys når Lørenskog Skolekorps bestemmer seg for å finne ut hvem som egentlig er skurken blant gjestene til herr von Frakk. Gjester som han trodde var sine nærmeste venner!

http://lorenskoghus.no/event?id=26382