Felles informasjon

Infoskriv uke 14/15 2019

Fellesinformasjon om Påskekonserten

AK-Infoskriv-uke-14

RK : Vi trenger flere «små» regnfrakker til årets AK-musikanter. De som ikke har prøvd regnfrakken sin må gjøre dette og sjekke om de kan bytte den til en større størrelse. Lever den i så fall til korpsleder i navnet pose, så får man en ny etter påske.

RK-Infoskriv-uke-14

JK : JK1 må huske å ta med båtlue og regntrekk til båtluen på neste øvelse. Legg det i navnet pose og lever det til korpsleder.

Vi trenger flere «små» regnfrakker til årets AK-musikanter. De som ikke har prøvd regnfrakken sin må gjøre dette og sjekke om de kan bytte den til en større størrelse. Lever den i så fall til korpsleder i navnet pose, så får man en ny etter påske.

JK-Infoskriv-uke-14-15

JK-slagverk-ekstra-informasjon

HK-Infoskriv-uke-14

Ansvarlig for infoskrivet:
Anne Wuttudal, fungerende sekretær
Tlf: 93 45 65 94
E-post: annewut@gmail.com