Felles informasjon

Infoskriv uke 13/14 2019

AK-Infoskriv-uke-13

RK-Infoskriv-uke-13

Informasjon om uniformer til JK1:
Tirsdag 2. april starter vi med utdeling av nye uniformshatter til JK1. De som tar med seg båtluen de brukte i RK vil få byttet denne i en ny hatt. Ta også med den sorte notevesken slik at vi får byttet regntrekket til luen som ligger i vesken og får sjekket om regnfrakken passer.

JK-Infoskriv-uke-13-14

Informasjon om uniformer til HK:
Tirsdag 2. april blir det utdeling/bytte av uniformer m.v. til de som har behov. De som skal bytte uniform, må ta med den «gamle» på øvelsen. Husk at jakken skal renses og buksen vaskes (eventuelt renses) før innleveringen. Dette må skje raskt, da andre musikanter trenger din «gamle» uniform. Bytter du jakke trenger du kanskje også en ny regnfrakk, så sjekk dette.

HK-Infoskriv-uke-13

Ansvarlig for infoskrivet:
Anne Wuttudal, fungerende sekretær
Tlf: 93 45 65 94
E-post: annewut@gmail.com