Felles informasjon

Infoskriv uke 26/27

Gjelder alle:

Tusen takk til alle for en et fantastisk korpsår! Musikanter, foreldre og dirigenter, alle har gjort en utrolig innsats for at vi har et så vanvittig bra korps.

Ønsker alle en flott sommer! Lad batteriene, så ses vi i august.

Første øvelse for RK, JK og HK blir 28. august.

For nye Ak blir første øvelse 4. september.

Se kalender for oppmøtetid.

ALLE I AK, RK OG JK ØNSKER DESSUTEN HK LYKKE TIL I NM!!!

Aspirantkorpset (AK) og Rekruttkorpset (RK) og Juniorkorpset  (JK)

Tusen takk for en strålende sommertur!! Dere er en fantastisk gjeng! Ekstra hyggelig å være vikar i juniorkorpset, som leverte sin beste konsert ever på Bornholm! Tusen takk til alle korpslederne også! Takk til alle store og små for korpsåret 2017/2018! Gleder meg til fortsettelsen! God sommer til alle!

Mvh Marianne L

Juniorkorpset (JK)

Riktig goooood sommer, alle sammen! 😊

Veldig moro å følge turen deres på Facebook! Skjønner at jeg gikk glipp av en superduper tur. Dere både spilte bra, og så ut til å kose dere stort. Helt supert!
Jeg gleder meg til å møte nye JK i august 😊
Og lykke til i HK, alle «gamle» juniorer 😊

Mvh Marianne E

Hovedkorpset (HK)

Tusen takk for en utrolig bra oppkjøring mot NM. Det var godt vi fikk opp litt konkurranseinnstinkt under slåballen her om  kvelden. Endelig litt gnisninger. Vi er alt for gode venner! Også superkred til Kris som var Herr Tøffesen. Jeg er så stolt over det fine korpset vårt hvor det er trygt å stå frem som dem man er. Dere er så bra!
Drumlinegjengen har gjort en strålende innsats i går med flere tusen tilskuere på Torvallmeningen, samt masse glade folk på veien hjem hvor vi spilte none stopp. 
Tips til fredag. Lytt gjennom stykket, enten med oss eller noen andre. Les gjennom stemmen din. Øv på de stedene du kan minst.
Lørdag: Hjelp hverandre å stå opp. Noen trenger lang tid, andre kort. Du kjenner deg best selv. Sett alarmen på et klokkeslett som gjør at du er pigg til konkurranse. Det er vanskelig å legge seg i tid, men man kan f.eks bare roe ned tidlig. F.eks lese bok eller noe som gjør deg søvnig. Gjør skolearbeid? Ellers spis frokost og hold god stemning i gruppen. Resten gjør vi sammen på scenen.

Lykke til!

Jeg gleder meg som en unge!

Mvh Ante

 

En liten hilsen også fra Marianne Elnes til HK: Takk igjen for den beste overraskelsen på søndag!
Og LYKKE TIL på NM!!

Mvh Marianne

 

Link til noter dropbox:

https://www.dropbox.com/sh/4w0z4i51xlk1b2b/AAAsjkC9BryP2WMvakMjuGMAa?dl=0