Felles informasjon

Infoskriv uke 50

Infoskriv denne uka gjelder alle og handler om julekonserten i Furuset kirke tirsdag 12. desember.

OPPMØTE JK & HK senest: 17:00 + AK – slagverk og Frida.

OPPMØTE AK & RK 17:45

BEREGNET KONSERTSTART 18:30

ANTREKK: Pent svart med rød detalj.

Takk for øvelsen sist tirsdag. Det var strålende. Vi gjør akkurat det samme i konsertversjon på tirsdag. Dette blir gøy!

VELDIG VIKTIG: Når barna ankommer kirken, så pakker vi opp BAK kirkerommet. Når barna kommer inn, setter de seg på henviste plasser. Det er viktig at alle er med på å gjøre øvelsen effektiv og grei. Ikke prate eller spille når man ikke skal!!!! Voksne som venter kan ta en kaffe eller te i venterommet, eller gå seg en tur. Ingen kan være inne i kirkerommet FØR konserten starter. Vær også vennlig å ikke stå akkruat ved kirkeromsinngangen, da barna skal gå ut og inn der under øvelsen. Det blir kork og mye uro for oss, samt vanskelig for oss å jobbe og konserten blir forsinket. På forhånd takk!

JK:

Marianne minner om sangene som skal spilles:

  • Glade jul (obs: noten må være i vanlig notemappe, ikke marsjheftet).
  • Bjelleklang anno 2017
  • Little Drummer Boy
  • Deilig er jorden 3.vers 
  • synge på «En stjerne skinner i natt»
  • +Glade jul er allsang, tre vers, og spilles slik: Spill de to siste taktene (forspill). Vers 1: Spill fra starten til A. Vers 2: Orgel, uten JK. Vers 3: Spill fra starten til A en gang til.

HK:

Ta med alle notene vi har øvd på i det siste.

SAMFUNNSBAND: KAST NOTEN PÅ DEILIG ER JORDEN, FJELLHAMAR!!! Deiliger jorden versjon «3. vers» er riktig!

Her er programmet for konserten: Program julekonsert 2017-2

En hilsen fra Ante:

TIL JK & HK Miniband! Tusen takk for nydelig jobbing og spilling på lørdag. Dere var kjempeflinke til å jobbe effektivt. Det var veldig gøy! VI var skikkelig heldige med været i Lillestrøm. Masse nisser og dere gjorde en kjempejobb! Jeg var stolt! Tusen takk!

TIL SAMFUNNSBAND! Nydelig jobbet i dag og utrolig bra spilt på konserten etter en så lang og krevende dag! Jeg gleder meg til imorgen! INFO KOMMER ETTERHVERT IKVELD!

Etter julekonserten blir det juleferie og ingen øvelse før tirsdag 9. januar.

Mvh alle dirigentene