Nyheter

Velkommen til korpsrevyen «Det gylne hornet»

DET GYLNE HORNET.

Det berømmelige gullhornet til selveste Edvard Grieg har vært på avveie i 80 år. Det ble spesiallaget i 1868 i forbindelse med urfremførelsen av Griegs gullsymfoni i a-moll. Alle instrumentene var laget av gull og ble senere bevart på Trollhaugen i Bergen, unntatt det ene hornet som i 70 år gikk i arv i familien til Grieg von Stropp. Vi følger hornet og eierens kamp og ikke minst jakten etter å få det tilbake. Vil det komme til sin rett, eller er det sporløst forsvunnet?

Tidspunkt:                Torsdag 08.februar kl 1800

Sted:                           Lørenskog Hus – storsalen

Skuespillere og musikere er fra de tre yngste enhetene våre – aspiranter, rekrutter og juniorer.

Pris (eventuelle gebyrer fra Lørenskog hus kommer i tillegg):

Voksne kr 150,-

Barn kr 75,-