Felles informasjon

Infoskriv uke 44

Gjelder alle:

Takk for innsatsen:

TUSEN TAKK til dere alle for en KJEMPEINNSATS på loppemarkedet i helgen! Dette gjør at vi får inn veldig viktige inntekter til korpset. Veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra besøkende om at vårt loppemarked både er veldig bra og hyggelig.

Foreldrefest:

En siste påminnelse om foreldrefest til helgen. Det er fortsatt mulig å melde seg på. En ypperlig anledning til å bli bedre kjent med andre foreldre i korpset gjennom et hyggelig treff. Egen invitasjon er sendt ut på epost.

Aspirantkorpset (AK)

Fri førstkommende tirsdag pga Halloween.

Hilsen fra Nicklas, Ante og Marianne

Rekruttkorpset (RK)

Fri førstkommende tirsdag pga Halloween.

Hilsen Nicklas og Marianne

Juniorkorpset (JK)

Fri førstkommende tirsdag pga Halloween. Kan anbefale å stikke innom huset til Ante mellom kl 18 – 20:15. Adressen er Løkenåsfaret 8.

Mvh Marianne

Hovedkorpset (HK)

På tirsdag er det oppmøte hos Ante senest kl 17:15 (Løkenåsfaret 8). Valgfritt Halloweenantrekk. Det vil være åpent Halloweenhus frem til kl 20:15.

NB! VIKTIG VIKTIG DETALJ! Ta på ullundertøy! Vi er ute! Jeg setter opp en bålpannen som vi kan varme oss på. Man kan bytte på å være inne. Men selve skremming er ute. Det er ikke skummelt for oss. Alle får oppgaver de er trygge på;)

Blåserekken på Spirituals må ha med instrument, da det blir øvelse etterpå fra 20:30 – 21.00.

Uka som kommer hvor det ikke er øvelse må alle bruke til å øve godt på egen hånd. Gå gjerne sammen flere for å øve sammen. Øv litt på alt. Viktig å øve godt med læreren din også.

Tirsdag 7.11 er det igjen vanlig øvelse. For de i 10. klasse og oppover er det oppmøteplikt etter vanlig øvelse fra kl 21 – 22, hvor vi skal øve på Joyful og Spirituals.

Onsdag 8.11 er det oppmøte i glasshuset på Kjenn kl 17 – 20:30. Husk å si i fra til læreren din om dette.

Fredag 10.11  ekstra øvelse kl 16:30 – 20 –  Vasshjulet.

Lørdag 11.11  ekstra øvelse kl 10 – 17 – Vasshjulet

Søndag 12.11 på konsertdagen er det oppmøte kl 10.

Husk å selge masse billetter. Det blir premie den den som klarer å selge mest. Hvem klarer å slå Antons rekord fra i fjor? (18 billetter)

Hvis det er musikalske spørsmål kan jeg nås på e-post: HKdirigent@lorenskog-skolekorps.no

Mvh Ante

 

Sommertur:

Da er det avgjort hvor sommerturen går. Sommerturen for HK 2018 går til Gardasjøen med avreise 7. august og retur 14. august. Nærmere info kommer.

 

Ansvarlig for infoskrivet:
Kari Thordarson
Sekretær
Tlf: 95 91 30 54
E-post: karithordarson@yahoo.no