Nyheter

Hjelp oss med å sanke stemmer!!!

Avstemningen til lokalbidraget 2017 er i gang. I år som tidligere har LillestrømBanken lagt 3 millioner kroner i potten. Totalt er det registrert over 100 kandidater som skal kjempe om kundenes stemmer.

Kundene i LillestrømBanken avgir sin stemme i mobilbanken. Pengene fordeles prosentvis i forhold til antall stemmer, så alle stemmer teller!!!

Det gjelder å sanke flest mulig stemmer frem til 11. juni, da stenger avstemningen og midlene deles ut under Byfesten 16. juni.

17. mai uten korps i flotte uniformer er en utenkelig tanke for de fleste av oss.

Våre yngste musikanter har spilt med iver og lyst på mange 17. mai feiringer og andre tilstelninger i mange år, men det er nå stort behov for å oppgradere uniformene til denne gruppen. Innkjøp av uniformer er en stor investering.

Korpset håper derfor på din støtte til dette. Med din støtte skal vi sørge for at alle våre musikanter virkelig skal få skinne på 17. mai og andre arrangementer i årene som kommer – og skape både høytidelig stemning og flott musikk.

 

Håper så mange som mulig stemmer på Lørenskog skolekorps!

Det er enkelt å opprette et kundeforhold i banken – https://lillestrombanken.no

 

Trykk på linken under for å se hvordan du stemmer:

Stem på oss