Felles informasjon Nyheter

Korpspiratene begynner å bli klare..


Da har vi gjennomført en vellykket seminarhelg for AK, RK og JK foran forestillingen Korpspirater som spilles 15. og 16. februar.

Det har vært full fart i kostyme- og scenegruppen og de har lagt ned en kjempeinsats med imponerende resultater. Musikantene har jobbet kjempebra med både spilling og sang/roller og det er imponerende å se hva våre dirigenter får til sammen med barna våre på en slik seminarhelg. Det er fortsatt noen timer øving igjen før vi er i mål, men vi ser nå at dette begynner å ta form og vi gleder oss skikkelig til å vise fram en kjempebra forestilling for både små og store i lørenskog

Oppfordrer alle til å spre budskapet og hjelpe oss med å selge billetter slik at vi får fylt opp alle stolene på forestillingene. Det er bare å ringe til tanter, onkler, besteforeldre, venner og naboer. Billetter kjøper dere i veiviseren på Lørenskog Hus eller på nett.