Nyheter

Korpspirater 15.-16. februar

15.-16. februar spiller våre aspiranter, rekrutter og juniorer sin årlige forestilling. Forestillingen spilles i Samfunnssalen på Kjenn Ungdomsskole, på dagtid for barnehager og skoleklasser, og på kveldstid er alle andre som har lyst til å se en spennende og flott forestilling hjertelig velkommen!

Stykket er skrevet av Lørenskog skolekorps sine dyktige dirigenter i samarbeid med musikantene selv:
«Det blir skummelt på årets forestilling med Lørenskog skolekorps. Det kryr av skumle pirater, som er snille om dagen, men grusomme hver kveld. Instrumenter forsvinner og mystiske ting skjer. Og får Frida lov til å starte i korpset?
Tør DU ta turen til Kjenn? Da får du svaret! Vi sees der..»

15. og 16. februar kl. 18.00 i Samfunnssalen på Kjenn Ungdomsskole.
Billettpriser: Barn: 50,- og voksen 100,-
Billetter kjøpes i veiviseren på Lørenskog Hus eller her.