Felles informasjon

Høstens loppemarked 15.-16. oktober – Informasjon og vaktlister

Høstens loppemarked i Fjellhamarhallen arrangeres lørdag 15.oktober og søndag 16.oktober.

Alle foresatte/familie får 3 vakter loppehelgen, i tillegg får alle HK-musikanter og JK- musikanter egne vakter.

Vaktlistene finnes her: loppemarked-host-2016-vaktliste (NB legg merke til at det er et faneark pr dag i vaktlisten og at oppmøtetidspunktet står øverst på hvert ark)

(Loppekomiteen forbeholder seg retten til å kunne omdisponere mannskapet slik at vi får en best mulig gjennomføring av selve loppehelgen).

Dersom dere ikke skulle finne deres navn i vaktlisten ber vi om at dere snarest gir oss beskjed.

Selgere, vakter og andre loppemedarbeidere er en knapp ressurs nå som vårt loppemarked er blitt så stort. Er det noen familier som i tillegg til ordinære tildelte vaktene, kan jobbe ekstra noen timer ønsker vi svært gjerne ekstra mannskap i 3 timers vakter.  Fjellhamarhallen er stor og jo flere vakter/ selgere vi har på plass – jo høyere blir omsetningen! Ta med onkler, tanter og besteforeldre som ønsker å bidra! 🙂

Vi er også i gang med å etablere et hjelpekorps av tidligere foresatte i korpset, kjenner dere noen som ønsker å være med her – be de ta kontakt med oss 🙂

Beskjeder eller spørsmål angående loppemarkedet og vakter sendes til: loppeadmin@lorenskog-skolekorps.no

Følg oss på facebook: Loppemarked Lørenskog Skolekorps  – og spre det glade budskap, for dette er en viktig og kostnadseffektiv markedsføringskanal for oss!

Kaker og vaffelrøre:

RK og JK stiller med kake i langpanne.

HK og AK stiller med vaffelrøre. Dere finner oppskriften på korpsvafler her

Dersom noen har mulighet til å stille med ekstra kake eller vaffelrøre blir vi veldig glade for det. Kafeteriaen er en viktig inntektskilde og vi går alltid tom for vafler/kaker.

Vi ser frem til en flott loppehelg med ny omsetningsrekord!