Felles informasjon

Ukas infoskriv uke 34

Gjelder alle:
Vi ønsker alle nye og gamle musikanter velkommen tilbake etter ferien, det var gøy å se dere igjen på øvelsene på tirsdag!

Det er mye som skjer fremover og vi vil derfor minne om at det er viktig at alle møter opp på foreldremøtene nå førstkommende tirsdag 23. august på Kjenn til følgende tider:
Kl. 17.15 – 18.00 for aspirantene (AK)
Kl. 18.15 – 19.00 for RK og JK
Kl. 18.30 – 19.30 for HK

Høstens loppemarked nærmer seg og forberedelsene er i full gang, så sett av helgen 14.-16. oktober for da braker det løs i Fjellhamarhallen 🙂 Mer informasjon og detaljer kommer når det nærmer seg. Vi minner også om at vi har loppeinnlevering 17. september. Pass på å rydde loft og kjeller og lever lopper 🙂

Loppekomiteen ønsker også flere medlemmer, har du lyst å være med så ta kontakt med oss! Vi ønsker foreldre og foresatte som vil jobbe med markedsføring, administrasjon eller være sjåfører for hentegjengen. Jo flere vi er som blir med, jo mer GØY blir det og jo mindre ansvar/ jobb blir det på hver enkelt!! 🙂 Ønsker du å bidra? Send en mail til loppeadmin@lorenskog-skolekorps.no eller gi beskjed til en av oss i Loppekomiteen.

Aspirantkorpset (AK)
Vi øver kl. 17:00 – 18:00 på Kjenn
Ved fravær gi beskjed til Marianne L. på 92 85 90 50

Takk for en super øvelse! Dere husket jo alt vi gjorde før sommeren! Det lover godt for høsten! På tirsdag satser vi på å være fulltallige. Vi repeterer alt fra forrige uke, slik at alle kan det samme før vi går videre. F.o.m. 23/8 øver vi fra kl. 17.00-18.00. Vi øver på trommer på tirsdager, så dere trenger ikke å ta med dere eget instrument.

Viktig at dere kommer på foreldremøtet 23. august kl. 17.15-18.00 : Jeg orienterer om undervisningsopplegget og om hva som skjer i løpet av høsten. Dere blir også påminnet dette på infoskriv som kommer hver uke.

27/9 blir det huskonsert.
29/10 og 30/10 blir det et aspirantseminar.
Nærmere info kommer.

Ved fravær ønsker jeg SMS: Marianne Larsen (92859050) Lurer dere på noe er det bare å ta kontakt! mariannelarsen@hotmail.com

Hilsen fra Marianne, Ante og Nicklas

Rekruttkorpset (RK)
Vi øver kl. 18:15 – 19:45 på Kjenn
Ved fravær gi beskjed til Marianne L. på 92 85 90 50

Takk for en flott øvelse og fullt oppmøte!! Vi øver i klasserom kl. 18.15-19.45. Husk å ta med notestativ og en perm til å ha noter i. Husk også å ta med spilleboka førstkommende tirsdag.

Husk foreldremøte for RK og JK 23. august kl. 18.15-19.00 på Kjenn.

Det første som skjer for dere er allerede 9.-11./9, da vi skal til Gavelstad på seminar (det er sendt ut påmeldingsskjema pr mail og vi ber om at alle svarer så raskt som mulig og senest 28. august). Denne helgen skal vi spille, men først og fremst lage manus til forestillingen i februar. Denne gangen er det deres tur til å ha hovedrollene. Det er derfor ekstra viktig at absolutt alle er med denne helgen. Meld dere på!

Gleder meg!
Mvh Marianne

Juniorkorpset (JK)
Vi øver kl. 18:00 – 20:00 på Kjenn
Ved fravær gi beskjed til Marianne E. på 95 14 09 75

Tusen takk for en fin første øvelse med det nye juniorkorpset! Det blir spennende å se det store, flotte korpset når alle 40 musikantene er til stede.

Husk å ta med notetstativ og notemappe og husk å gi beskjed til Marianne Elnes ved fravær: Tlf: 95140975.

Helgen 9.-11. september er det tradisjonen tro seminar for RK, JK og HK på Gavelstad. Det er sendt ut påmeldingsskjema og vi ber om at alle svarer så raskt som mulig og senest 28. august. Superviktig at alle er med! 🙂

Gleder meg til høsten med dere, kjære juniorer!
Hilsen Marianne

Hovedkorpset (HK)
Vi øver kl. 18:30 – 21:00 på Kjenn
Ved fravær gi beskjed til Anders Vangen på 92 09 94 06 eller mail anderswangen309@gmail.com

Tusen takk for en kjempeflott øvelse med nye HK, det gikk kjempebra! Jeg gleder meg til denne høsten og  både høstkonsert og konsert med musikkorpset.

Alle må sørge for å skaffe seg noter til følgende stykker før de går hjem på tirsdag:
Cinema Paradiso
Olympic fanfare
Highlights from Chess
Les Miserable

Alle gamle HK’ere som skal være med på helgens konfirmantspillinger husk å ta med marsjheftet på øvelsen på tirsdag. Vi kommer til å øve marsjer den siste halvtimen (de som ikke skal være med på konfirmantspillingen er ferdige kl. 20.30). Det vil si at vanlig hentekonsert er kl. 20.25 på tirsdag.

Helgen 9.-11. september er det tradisjonen tro seminar for RK, JK og HK på Gavelstad. Det er sendt ut påmeldingsskjema og vi ber om at alle svarer så raskt som mulig og senest 28. august. Veldig viktig at alle er med på seminaret.

……………………………………..
Ansvarlig for infoskrivet:
Ann Kristin Aannerud
Sekretær
Tlf: 95 89 64 75
E-post: ann.aannerud@gmail.com