Felles informasjon

Ukas infoskriv uke 21

Gjelder alle
TUSEN TAKK til store og små som har stått på med helgens loppemarked, mange familier har stilt med flere voksne og barn hele helgen, og mange har bakt flere kaker og laget litervis med vaffelrøre! Innsatsen har gitt resultater – omsetningen før DnB/Vipps har kommet inn er på hele kr 496.107,-. Vi kommer til å nå målet om å passere 500.000,- med glans! Gratulerer med det fantastiske resultatet til alle sammen!

Hilsen fra Ante fra 17. mai:

Kjære alle sammen.

Først vil jeg takke for felles arbeid frem til 17. mai, tamburmajorer, musikanter, heimen, alle frivillige foreldre, dirigenter og lærerne i Kulturskolen! Sammen er vi dynamitt!

Undertegnede var så stolt over alle musikantene i LSK, liten som stor, Aspirant- til Hovedkorpsmusikant. Alle viste pågangsmot, god stemning og spilte kjempebra, tross lang dag og slitne lepper!!

Da jeg ankom Dovre rett etter kl.07, stod alle korpsene så fine på rad og jeg ble ordentlig stolt! Og stoltere ble jeg for hvert minutt som gikk hele dagen ut! De var helter alle sammen. Jeg var så heldig å spille cymbaler i alle korpsene den dagen. DET var stort!!

Spesielt heroiske var alle slagverkerne som spilte non-stop fra kl. 07!!!! Kevin og Matias klarte seg som første RK-inger på lenge, uten ekstra voksenhjelp på skarp! De var som klipper begge to! Det samme gjaldt Leopold og Narthana. Vi kunne merke at dere nå var drevende og hadde erfaring fra i fjor! Gratulerer,- kjempebra!!
Og Slagverkerne i HK!!! Jeg har faktisk ikke hatt korps før med 3 1/2 forskjellige trommemarsjer! Dere showet stort og spiller på et høyt nivå:) En stor takk til Magnar og Ståle som stilte opp på stortromme i hvert sitt korps!!

Tusen takk til fanebærere og alle korpsledere! Det hadde jo ikke (bokstavelig talt) gått uten dere!
Som HK-dirigent, er jeg ekstra ekstra stolt og rørt over at HK spilte utenat i år. Det låt utrolig bra!
For noen uker siden gjorde korpset og jeg en deal på at fortegnsfeil måtte rettes opp i hovedmarsjene, og spesielt i Kronprins Olavs Honnørmarsj. De bestemte selv at de skulle fikse det og det kan vi si at de klarte veldig bra. Om man skal spille marsjer, skal det låte bra, mener nå jeg. Ellers må man la være, men HK hadde bestemt seg for at det skulle de klare og det klarte de. Det låt kjempebra! Til og med bedre uten noter, enn MED noter!

3 flotte marsjer, 2 Showlåter, 3 trommemarsjer, 2 Fedrelandssanger, samt nesten Norge i rødt, hvitt og blått har vi på utenatrepertoaret. Det gjør meg svært svært stolt!

mvh
Stolt Dirigent

Aspirantkorpset (AK)

Vi øver kl. 17:15 – 18:00 på Kjenn

Vi minner om foreldremøte for sommerturen for AK/RK 24. mai kl. 18.00 på Kjenn.

Mandag 6. juni skal AK og RK spille på Dovre i forbindelse med Lørenskog Gymnastikklags sommeravslutning. Det blir oppmøte kl. 17.30 på Fjellsrud skole.

 

Ved fravær, gi beskjed til Marianne på SMS 92859050

Rekruttkorpset (RK)

Vi øver kl. 18:15 – 19:45 på Kjenn

Vi minner om foreldremøte for sommerturen for AK/RK tirsdag 24. mai kl. 18.00 på Kjenn.

Mandag 6. juni skal AK og RK spille på Dovre i forbindelse med Lørenskog Gymnastikklags sommeravslutning. Det blir oppmøte kl. 17.30 på Fjellsrud skole.

Ved fravær, gi beskjed til Marianne på SMS 92859050 

Juniorkorpset (JK)

Vi øver kl. 18:00 – 20:15 på Kjenn

Nok en gang er det rett på neste prosjekt. Denne uken har vi både rekrutteringsturné og Mylderfestivalen.

Rekrutteringsturne 25.- og 26. mai
På rekrutteringsturneen er Juniorkorpset hele Lørenskog skolekorps sine «ambassadører», som drar rundt til ALLE skolene i Lørenskog og spiller konserter, over to dager. Dette er noe av det viktigste vi gjør, for her får vi vist oss frem til potensielle nye musikanter.

I tillegg til korpsledere vil Ante, Nicklas og Marianne E være med på turneen.
Informasjon om oppmøtetider, antrekk, o.l. finner dere her: https://lorenskog-skolekorps.no/2016/04/24/jk-skal-pa-rekrutteringsturne-25-26-mai/

Vi har én øvelse til å sette sammen showet vårt, det er derfor veldig viktig at alle møter på øvelsen denne tirsdagen! Øvelsen tirsdag varer til kl.20.15. Vi kjører gjennom rekrutteringsshowet ca kl.19.45, så ta gjerne turen innom, de som vil.

Lørdag 28.mai spiller JK og HK på Mylderfestivalen på Lørenskog Hus.

Informasjon om oppmøtetider, antrekk, o.l. finner dere her: https://lorenskog-skolekorps.no/2016/05/22/jk-og-hk-spiller-pa-mylderfestivalen-28-mai/

31. mai blir det foreldremøte for JK og HK – mer informasjon kommer.

Ved fravær, gi beskjed til Marianne E. på SMS 95140975

Hovedkorpset (HK)

Vi øver kl. 18:30 – 21:00 på Kjenn

Kjære alle musikanter!

Her lever jeg fremdeles på lykkerusen etter en heidundrande 17. Mai!

Håper Loppemarkedet var vellykket.
Nicklas og jeg syntes det var stor stas å spille litt Drumline med Andreas og Marius.
Det var også stort å spille for både Lisa og Even på lørdag.
Vi var ikke mange, men det låt som et stort korps!

Nå skal vi jobbe mot Stockholmsturen.
Ta derfor med Bruremarsj og Våren av Grieg, samt Windows på tirsdag.
Om vi klarer Bruremarsj utenat, har vi mulighet til å spille den i formasjon. Jeg tror det kan være veldig effektfullt, samt at den kan være på Showerepertoaret vårt!
Vi er så heldige at Cecilie Løken, norsk og verdenskjent fløytist, bosatt i Sverige, har sagt ja til å ha ha Masterclas med oss i Stockholm. Masterclas er det samme som en åpen spilletime, hvor alle i korpset er tilstedet.
Alle spillelærerne er informert og det er gøy at så mange som mulig spiller.
Etter hovedmasterclasen, får fløytene ekstra tid med henne alene, mens vi andre kan gå på stranden enten for å sole oss, eller bade:)

Sees på tirsdag!
Mvh Stolt dirigent!

Lørdag 28.mai spiller JK og HK på Mylderfestivalen på Lørenskog Hus.
Informasjon om oppmøtetider, antrekk, o.l. finner dere her: https://lorenskog-skolekorps.no/2016/05/22/jk-og-hk-spiller-pa-mylderfestivalen-28-mai/

31. mai blir det foreldremøte for JK og HK – mer informasjon kommer.


Ved fravær, gi beskjed til korpsleder Hege på mobil 47898185 (gjerne SMS) eller mail hefagera@gmail.com